Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ρέθυμνο: Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Σαρχώση - Κυραμαριού

Η Μαρία Σαραχώση, μητέρα δύο παιδιών, έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, χάνοντας την πολύχρονη μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο, η οποία είχε σημειώσει επιδείνωση τους τελευταίους μήνες. 


Εκτός από επιτυχημένη δικηγόρος, η Μαρία Σαραχώση, ως πρώην αντιδήμαρχος καθημερινότητας και δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ρεθύμνου, υπήρξε δυναμική παρουσία στον τόπο μας με διαρκή συμμετοχή στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα. 

Φίλοι και συγγενείς θα παραστούν στην κηδεία της αύριο, Τρίτη 28/01.στις 2 το μεσήμερι στον Ιερό Ναό των 4ων Μαρτύρων.

ΚΤΕΛ: Θα συνδέσουν το Ρέθυμνο με το Αεροδρόμιο Χανίων

Από τα μέσα Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν πιλοτικά τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, από το Ρέθυμνο προς το αεροδρόμιο των Χανίων και αντίστροφα, καθώς η διοίκηση του ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που έχει επανειλημμένως καταθέσει το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου.

Στα Χανιά ο Κώστας Χατζής

Ο κύριος εκφραστής της κοινωνικής και ανθρωπιστικής μπαλάντας στην Ελλάδα, ο Κώστας Χατζής, παρουσιάζεται στο ιστορικό Cafe "Κήπος", στον Δημοτικό Κήπο Χανίων την Τετάρτη 05-02-2014 και ώρα 21:30.

Ηράκλειο: Δημοσιογράφοι στο θεατρικό σανίδι

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα της τουρκικής λογοτεχνίας, με οικουμενικό όμως χαρακτήρα, θα παρουσιάσει στη φετινή της παραγωγή η Θεατρική Ομάδα των Δημοσιογράφων του Ηρακλείου.


Πρόκειται για το διάσημο θεατρικό του σατιρικού συγγραφέα και πολιτικού ακτιβιστή Αζίζ Νεσίν "Το θεριό του ταύρου", το οποίο, αν και γράφτηκε ως διήγημα αρχικά το 1953, εξακολουθεί να παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο και με μηνύματα που κουβαλούν πολλαπλές αναγνώσεις.

Ηράκλειο: Με εκπλήξεις ο αρραβώνας του Ανδρέα Παπανδρέου - Τα κλαρίνα και η αλλαγή της τελευταίας στιγμής (Φωτό)!

Το γλέντι κορυφώθηκε με κλαρίνα - Αλλού περίμεναν το ζευγάρι οι φωτογράφοι και αλλού εμφανίστηκε - Το μενού του αρραβώνα και η στάση του Γιώργου Παπανδρέου...


Ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τη σύζυγό του Αντα, την κόρη του Μαργαρίτα αλλά και τους αδελφούς του, Νίκο και Αντρίκο, διασκέδασαν με την ψυχή τους στο σπίτι-κρησφύγετο που επιλέχθηκε για την εκδήλωση υπό το καθεστώς αδιάκοπου κυνηγητού των παπαράτσι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...