Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Στις φυλακές Αλικαρνασσού ο Μανώλης Κονταρός

Ο Μανόλης Κονταρός θα κάνει ζωντανή εμφάνισή με το συγκρότημά του σε φυλακές της ιδιαίτερης πατρίδας του. Το αυτοκινητικό ατύχημα που καθήλωσε τον τραγουδιστή για πολύ καιρό στο κρεβάτι στάθηκε αφορμή να προβληματιστεί σοβαρά και να βάλει νέους στόχους στη ζωή του.

Την Τρίτη ο δημοφιλής Κρητικός τραγουδιστής και δεξιοτέχνης στο λαγούτο θα τραγουδήσει για τους φυλακισμένους των φυλακών Αλικαρνασσού.

Ο Μανόλης Κονταρός θεωρεί πλέον προτεραιότητα στην καριέρα του το να συμμετάσχει σε κάθε είδους εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είτε απευθύνονται σε ανθρώπους που είναι άρρωστοι και βρίσκονται σε ένα νοσοκομείο είτε είναι κρατούμενοι και περνάνε τη ζωή τους πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Για τον καλλιτέχνη αυτό που μετράει είναι το να καταφέρνει όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ψυχαγωγεί και να τους κάνει να ξεχνάνε τα προβλήματά τους.

«Με μεγάλη χαρά συμμετέχω σε κάθε εκδήλωση ανθρωπιάς και αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να κάνω τους ανθρώπους να διασκεδάζουν με τα τραγούδια μου. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο και να προσφέρουμε το περίσσευμα της αγάπης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Δυστυχώς όλοι αυτοί στις μέρες μας είναι πάρα πολλοί» τονίζει ο καλλιτέχνης στην «Espresso».

Πριν από λίγες μέρες ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με στενούς συγγενείς και καλούς φίλους του. Από τα οικεία του πρόσωπα έλαβε πολλά δώρα, αλλά για εκείνον το μεγαλύτερο δώρο γενεθλίων θα είναι αυτό που θα κάνει ο ίδιος στον εαυτό του τραγουδώντας στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Κατά τα άλλα, ο Μανόλης Κονταρός έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο κύκλο εμφανίσεων σε γνωστά κέντρα της πρωτεύουσας (συμπεριλαμβάνεται και το δικό του μαγαζί, η «Κιμωλία») αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας μας, δίνοντας βέβαια πάντα προτεραιότητα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ/espresso

Ο Π. Καμμένος τιμά τον Σφακιανό αγωνιστή Ιωάννη Δασκαλογιάννη

«Με πίστη και ελπίδα τιμούμε την μνήμη του μεγάλου Σφακιανού, αγωνιστή και πατριώτη Ιωάννη (Βλάχου) Δασκαλογιάννη.

Μορφωμένος και κοσμογυρισμένος, δεν υπηρέτησε ποτέ τις αυλές των πασάδων, αλλά ήταν ελεύθερος και είχε όραμα και στόχο, όπως επίσης είχε και ένα μεγάλο όνειρο και έναν αστείρευτο ενθουσιασμό :Να ξεσηκώσει τους συντοπίτες του ώστε να επαναστατήσουν εναντίον των Οθωμανών.

Ένας μεγάλος άνθρωπος που αψήφησε τον εαυτό του και τη ζωή του για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Η παρακμή και η συρρίκνωση των αξιών και των αρχών στη σημερινή κοινωνία, με την παράλληλη άνθιση του ατομικού συμφέροντος και της διαφθοράς, αφήνουν μια αγαλλίαση ελπίδας στο πρόσωπο του μεγάλου δάσκαλου Δασκαλογιάννη για έννοιες ξεχασμένες στο σήμερα όπως : Του Πατριωτισμού και του κοινωνικού καλού έναντι του ατομικού.

Ο «δάσκαλος» Δασκαλογιάννης όπως τον αποκαλούσαν, είναι ένα πρότυπο αρετής, τόλμης και δυναμισμού, ένα πρότυπο που θα έπρεπε να είναι για την έντονη προσωπικότητα που αντιπροσώπευε , ένα παράδειγμα προς μίμηση στη σημερινή κοινωνία.

Ερχόμαστε να τιμήσουμε την μνήμη αυτή, που άφησε αυτός ο μεγάλος και άξιος Έλληνας,

Που έδειξε ότι το Κρητικό πνεύμα δεν σωπαίνει, ούτε σβήνει , οποιος και αν προσπαθήσει να κλέψει τη λάμψη και την φωνή του».

Τον σεβασμό του στο ηρωικό πρόσωπο του Δασκαλογιάννη και στους εθνικούς αγώνες του, εκφράζει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος, ζήτησε από τον Πολιτευτή και πρώτο του ψηφοδελτίου Χανίων Παντελή Καπαρουδάκη να τον εκπροσωπήσει ως επικεφαλής αντιπροσωπείας Πολιτευτών και Συντονιστών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του νομού, αύριο Κυριακή 24 Ιουνίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Επανάστασης Δασκαλογιάννη», καταθέτοντας στεφάνι εκ μέρους του, στο άγαλμα του ήρωα.

Διαβάστε όλο το κείμενο της συμφωνίας Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη

Η αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης, το νέο αναπτυξιακό πλάνο της χώρας, οι αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και στο κράτος, με έμφαση στα θέματα ασφάλειας και παράνομης μετανάστευσης αποτελούν τα βασικότερα σημεία της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων.
Βάση της νέας κυβέρνησης συνεργασίας είναι η σύγκλιση απόψεων που υπήρξε και καταγράφηκε στα εξής ζητήματα, ευρύτερων κατευθύνσεων και άμεσης πολιτικής προτεραιότητας, χωρισμένα στα εξής κεφάλαια-κατηγορίες:
- Ζητήματα αναθεώρησης όρων της Δανειακής σύμβασης.
- Ζητήματα Αναπτυξιακής Ανασυγκρότησης, Κοινωνικής Προστασίας και πολιτικών που δεν συνδέονται με το Μνημόνιο.
- Αμεσες οικονομικές προτεραιότητες.
- Συμφωνία για αλλαγές στο πολιτικό σύστημα της χώρας και στο κράτος.
- Μέτρα για Ασφάλεια και Παράνομη μετανάστευση.
- Ζητήματα Εξωτερικής Πολιτικής.


Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ

Ελεύθεροι οι γιατροί και ο φαρμακοποιός

Ελεύθεροι αφέθηκαν με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών οι δύο γιατροί και ο φαρμακοποιός από το Ρέθυμνο, που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε κύκλωμα πλαστών συνταγογραφήσεων σε βάρος του ΟΓΑ.

Οι τρεις κατηγορούμενοι – μαζί με δύο ακόμα φαρμακοποιούς – απολογήθηκαν την Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου για πολλές ώρες, όμως κρατήθηκαν μέχρι τη συνεδρίαση του συμβουλίου, αφού εισαγγελέας και ανακρίτρια διαφώνησαν εάν θα πρέπει να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι ή όχι. Τελικά, το συμβούλιο αποφάσισε σήμερα το μεσημέρι, μετά την συνεδρίαση του όπου παρέστησαν και οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι, ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι. Καλούνται ωστόσο να πληρώσουν χρηματική εγγύηση ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε καθέναν έναν από τους δύο γιατρούς και 50 χιλιάδων ευρώ στον φαρμακοποιό.

Οι δύο ακόμα φαρμακοποιοί, που εμπλέκονται στην υπόθεση, είχαν αφεθεί ελεύθερες μετά την απολογία τους το βράδυ της Παρασκευής με την υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης 40 χιλιάδων και 5 χιλιάδων ευρώ.

Όλοι κατηγορούνται για απάτη και πλαστογραφία σε βάρος του ΟΓΑ κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατηγορίες που είναι κακουργηματικές.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο γιατροί και οι φαρμακοποιοί κατηγορούνται ότι ενεργώντας από κοινού κατάφεραν να προσποριστούν από πλαστές συνταγογραφήσεις αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ζημιώνοντας τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων. Ο έλεγχος είχε γίνει για την περίοδο του 2009 και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του ΟΓΑ, μετά από αναφορές που είχαν γίνει στον οργανισμό, είχαν βρει συνταγογραφήσεις από τους συγκεκριμένους γιατρούς, που εκτελούνταν σε συγκεκριμένα φαρμακεία για λογαριασμό των ασφαλισμένων του ΟΓΑ, οι οποίοι πάντως δεν είχαν καμία ενημέρωση για αυτό.

Με αυτό τον τρόπο οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί κατηγορούνται ότι είχαν ίδιο όφελος, ζημιώνοντας τον ΟΓΑ. Η μία εκ των γιατρών – σύζυγος του δεύτερου γιατρού που είναι συγκατηγορούμενος– κατηγορείται ότι είχε όφελος της τάξης των 88 χιλιάδων ευρώ περίπου, ενώ για τον έναν από τους φαρμακοποιούς το όφελος – με βάση το κατηγορητήριο – είναι περίπου 58 χιλιάδες ευρώ. Επίσης, οι δύο ακόμα φαρμακοποιοί – που διατηρούν μία επιχείρηση – κατηγορούνται ότι είχαν όφελος της τάξης των 40 χιλιάδων ευρώ. Οι τελευταίες είναι οι φαρμακοποιοί που αφέθηκαν ελεύθερες.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν έγιναν πλαστογραφίες από τους ίδιους, αλλά και ότι τα φάρμακα τα έπαιρναν κανονικά οι ασφαλισμένοι.



Πηγή: goodnet.gr

"Πέφτουν" στα ναρκωτικά από τα 13 οι Χανιώτες!

Σοκάρουν τα στοιχεία, που δείχνουν ανησυχητική αύξηση των χρηστών ναρκωτικών στα Χανιά και μάλιστα στο μαθητικό πληθυσμό. 


Το 2011 το 15,2% των μαθητών είχε κάνει χρήση κάποιας εξαρτησιογόνου ουσίας -κυρίως κάνναβης- έναντι του 2010, ποσοστό που συνολικά τριπλασιάστηκε τα τελευταία είκοσι χρόνια με τον μέσο όρο έναρξης της χρήσης να είναι περίπου τα 13 έτη, σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr αυτό επισημάνθηκε και χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από δέκα δημόσιους φορείς των Χανίων που ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν από κοινού ένα τριήμερο εκδηλώσεων στην πόλη μας, με στόχο να στείλουν μήνυμα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.

Οι εκδηλώσεις που αρχίζουν αύριο Κυριακή 24 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 26 Ιουνίου, γίνονται υπό την αιγίδα των: Π.Ε. Χανίων, Δήμου Χανίων και ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, με τη συνδιοργάνωση του Συμβουλευτικού Κέντρου Χανίων, του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, της Μονάδας Υποκατάστατων του ΟΚΑΝΑ Χανίων, του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων, του παραρτήματος του ΕΣΥΝ στα Χανιά και των Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων.

Ρέθυμνο: Στα κρατητήρια ζευγάρι γιατρών και φαρμακοποιος για πλαστές συνταγογραφήσεις

Στα κρατητήρια της Αστυνομίας οδηγήθηκαν αργά χθες το βράδυ, ζεύγος γιατρών και ένας φαρμακοποιός, στο Ρέθυμνο, ύστερα από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το αν έπρεπε να προφυλακισθούν.


Την απόφαση καλείται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2009, όταν έπειτα από ελέγχους κλιμακίου του ταμείου διαπιστώθηκε ότι ζεύγος γιατρών και τρεις φαρμακοποιοί εμπλέκονταν σε πλαστές συνταγογραφήσεις που εκτελούνταν από συγκεκριμένα φαρμακεία, χωρίς οι ασφαλισμένοι-κάτοχοι των βιβλιαρίων να έχουν γνώση ή ενημέρωση για τις παράνομες πράξεις γιατρών και φαρμακοποιών.

Μαζί με τους δύο γιατρούς και τον φαρμακοποιό, για την υπόθεση κατηγορούνται και δύο ακόμη γυναίκες φαρμακοποιοί, οι οποίες όμως έχουν αφεθεί ελεύθερες έπειτα από καταβολή χρηματικής εγγύησης, που τους επιβλήθηκε.

Όλοι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι, αρνούνται τις κατηγορίες.

Ιεράπετρα: Το χωράφι "έκρυβε" χασισοφυτεία

Ένας 54χρονος συνελήφθη μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας.


Συγκεκριμένα, ο 54χρονος συνελήφθη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παχειάς ΄Αμμου, του Δήμου Ιεράπετρας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκανα έρευνα σε περιφραγμένο αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 54χρονου, μέσα στο οποίο εντόπισαν, ξερίζωσαν και κατέσχεσαν εξήντα οκτώ (68) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 20εκ. έως 1 μέτρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου.

Γυναίκα η αποστολέας της βόμβας στον Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη

Μία γυναίκα φέρεται να ήταν το πρόσωπο που ταχυδρόμησε το παγιδευμένο πακέτο, το οποίο εξερράγη και τραυμάτισε σοβαρά τον 42χρονο επιχειρηματία...
Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη, την περασμένη εβδομάδα στη Βουλιαγμένη, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα, η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς έχουν γίνει πολλά λάθη από τα άτομα που ήθελαν νεκρό τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

Η ασφάλεια Αττικής εστιάζει το ενδιαφέρον της στη μυστηριώδη γυναίκα, που πήγε σε κεντρικό ανθοπωλείο της Βούλας το πρωί της περασμένης Παρασκευής, και μαζί με τη γλάστρα που αγόρασε από το κατάστημα, ζήτησε από τον ανθοπώλη να παραδώσει στον επιχειρηματία το παγιδευμένο δέμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παρακάλεσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να γράψει ο ίδιος στην κάρτα λίγα λόγια για τον «παλιό» της φίλο.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει το υλικό που κατέγραψε το κλειστό της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα, αλλά και τα ευρήματα από τα απομεινάρια της έκρηξης, όπου εντοπίστηκαν κομμάτια από το αμπαλάζ των λουλουδιών.

Δεν είχε άδεια , άνοιξε και συνελήφθη

Δεν είχε άδεια λειτουργίας, άνοιξε το σφραγισμένο σούπερ-μάρκετ και συνελήφθη


Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, μία ...44χρονη, για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η αρμόδια αρχή.

Ειδικότερα, η 44χρονη πιάστηκε να λειτουργεί χωρίς άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Σούπερ Μάρκετ» και να έχει παραβιάσει έκθεση σφράγισης καταστήματος, που είχε επιβληθεί από τη Δημοτική Αρχή.

Ελεύθερος ο 23χρονος Λετονός που παρέσυρε και σκότωσε την 5χρονη

Ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 23χρονος Λετονός, που κατηγορείται ότι παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μία 5χρονη Γερμανίδα το... πρωί της περασμένης Κυριακής σε δρόμο στον Πλατανιά.

Ο νεαρός αλλοδαπός μετά τη σύλληψη του την Τετάρτη και την ομολογία του ότι αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 5χρονη και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος. Όπως είχε πει και στους αστυνομικούς κατά την εξέτασή του – ενώ αρχικά αρνιόταν κατηγορηματικά την εμπλοκή του – αντιλήφθηκε το γεγονός ότι παρέσυρε την μικρή, υποστηρίζοντας ότι το κοριτσάκι πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Υποστήριξε, δε, πως όταν κατάλαβε τι είχε κάνει, φοβήθηκε και αναπτύσσοντας ταχύτητα εξαφανίστηκε. Ο 23χρονος παρουσιάστηκε χθες το πρωί ενώπιον της Ανακρίτριας, ενώ επειδή δεν είχε δικηγόρο, το δικαστήριο του διόρισε συνήγορο, ως οφείλεται από το νόμο.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια έκριναν μετά την απολογία του 23χρονου ότι ο οδηγός πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο αποφασίστηκε να κρατηθούν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος να φύγει από τη χώρα. Παράλληλα, υποχρεούται να παρουσιάζεται καθημερινά στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου.

Ο 23χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια, για εγκατάλειψη, καθώς επίσης και για σωρεία παραβάσεων του ΚΟΚ.

«Μήδεια» από την ΕΛΜΕ Ηρακλείου

Με τη συνδιοργάνωση της Π.Ε. Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί σειρά παραστάσεων της Θεατρικής Ομάδας της ΕΛΜΕ Ηρακλείου. 

 
Η πρεμιέρα του έργου «Μήδεια» του Μπόστ -με στοιχεία μιούζικαλ- θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 9 το βράδυ και οι παραστάσεις θα συνεχιστούν 26 και 27 Ιουνίου στον αίθριο χώρο της Πύλης Βηθλεέμ- Ενετικά Τείχη. 
 
Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν στις 10, 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2012 στον ίδιο χώρο.

Η Κρήτη προβάλλεται σε Ουγγαρία και Σλοβακία

Η Κρήτη με «πιλότο» την Περιφέρεια ‘ταξιδεύει’ στην τουριστική αγορά της Σλοβακίας και Ουγγαρίας, αναδεικνύοντας τις φυσικές ομορφιές, το πολιτισμό, τις καθαρές θάλασσες, την φιλοξενία, αλλά και ότι... το νησί μας είναι ένας θαυμάσιος και ασφαλής προορισμός για τα εκατομμύρια των τουριστών από όλο τον κόσμο.

Ομάδα Σλοβάκων δημοσιογράφων που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο νησί μας επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Οι δημοσιογράφοι της Σλοβακίας από το μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας το JOJ TV και ένα περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας που κυκλοφορεί παράλληλα στην Ουγγαρία, μεταδίδουν καθημερινά ρεπορτάζ προβάλλοντας την τουριστική εικόνα της Κρήτης αλλά και τον πολιτισμό της.

Ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις που έκανε στο Σλοβακικό κανάλι προσκάλεσε τους πολίτες της χώρας να επιλέξουν για την Καλοκαιρινές τους διακοπές την Ελλάδα και την Κρήτη.

«Η χώρα μας και το νησί μας είναι ένας ασφαλής προορισμός, και καλούμε τους πολίτες της Σλοβακίας να έρθουν εδώ για τις διακοπές τους. Η Κρήτη ως προορισμός προτείνεται όχι μόνο για τις τουριστικές υποδομές της και τις μοναδικές παραλίες της, αλλά και για την ιστορία της και τον αρχέγονο πολιτισμό της».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πορεία του τουριστικού μας προϊόντος το φετινό Καλοκαίρι, ο Περιφερειάρχης απάντησε ότι βάσει εκτιμήσεων των τουριστικών φορέων ο εισερχόμενος τουρισμός θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Ζωή μετά το θάνατό του χάρισε 36χρονος

Ζωή μετά το θάνατό του χαρίζει ένας 35χρονος Σέρβος τουρίστας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην Ιο, όπου έκανε τις διακοπές του.

Ο 35χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και οι συγγενείς του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του, προσφέροντας ζωής σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Ο άτυχος Σέρβος, μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου, από τη στιγμή που αποφασίσθηκε ότι θα γίνει η δωρεά οργάνων,  καταφθάνουν χειρουργικές ομάδες από μεταμοσχευτικά κέντρα  για να τα παραλάβουν.

Γραφείο εύρεσης εργασίας από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Ένα Γραφείο Εύρεσης Εργασίας δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του αρχιεπισκόπου Ειρηναίου στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης, με σκοπό να βοηθήσει τους άνεργους.

Στο γραφείο αυτό μπορούν να προσέρχονται οι άνεργοι οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν, καθώς και όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν θέσεις εργασίας .

Η εθελοντική ομάδα, που βρίσκεται εκεί, σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή, προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για όλους τους ανθρώπους και αφού μελετήσει προσεκτικά τα βιογραφικά και την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, προτείνει θέση εργασίας σε αυτούς που το επιθυμούν και το έχουν ανάγκη.

Το γραφείο λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 10.00-12.00 στο κτίριο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.
briefingnews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...