Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Περιμενάκιας: Το επάγγελμα του μέλλοντος

Λύση στο πρόβλημα με την αναμονή στις ουρές και το χάσιμο πολύτιμων ωρών δίνουν πολίτες που εξασκούν το επάγγελμα του... «περιμενάκια».


Το επάγγελμα αυτό έκανε την εμφάνιση του τις προηγούμενες μέρες και στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν τον κόσμο που είχε συρρεύσει σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες.

Δείτε σε ποιες περιοχές του Ηρακλείου δεν θα έχει ρεύμα την Τρίτη

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, πρόκειται να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα εξαιτίας κάποιων εργασιών η ΔΕΗ, έχει προγραμματίσει διακοπές ρεύματος για την Τρίτη 7 Ιανουαρίου.


Ειδικότερα, την Τρίτη 07/01/2014 οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα έχουν ως εξής:

Ηράκλειο: Κεραυνοβόλος ο έρωτας με την αλόη


Ο ΦΩΤΗΣ Μουλακάκης καθημερινά έβαζε το ξυπνητήρι και σηκωνόταν το πρωί για να πάει στο μαγαζί του στο Ηράκλειο. Κατασκευαστής επίπλων, είχε τη δική του έκθεση με σαλόνια, τραπεζαρίες κ.ά. Ολα αυτά μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο.


Το θεραπευτικό ζελέ της αλόης είναι στα φύλλα της. Κάθε φυτό κατά την ωρίμανσή του δίνει γύρω στα 10 κιλά χυμό Ο ανταγωνισμός από την Τουρκία και την Κίνα με κατασκευές της συμφοράς, πέρα από τα μεγάλα πολυκαταστήματα με συναρμολογούμενα έπιπλα, ήταν ανελέητος. Ο κλοιός έσφιγγε όλο και πιο πολύ ενώ η χαριστική βολή ήρθε όταν η Ελλάδα μπήκε στο χορό των μνημονίων.

Ηράκλειο : Θεοφάνεια κάτω από το νερό από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Μια ξεχωριστή τελετή θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα των Θεοφανείων, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης.


Όπως αναφέρει το dogma.gr, o κ. Ειρηναίος θα αγιάσει τα νερά στο μεγαλύτερο ενυδρείο της Κρήτης, στις Γούρνες Ηρακλείου.

"Έκρηξη" προσφυγών στα Ειρηνοδικεία της Κρήτης

Ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ή νόμος Κατσέλη, φέρεται να αποτελεί τη μόνη ελπίδα σωτηρίας για χιλιάδες υπερχρεωμένους δανειολήπτες που ζουν με την πλάτη στον τοίχο και την αγωνία να  βρεθούν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους στο δρόμο.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς μέσα στο 2013, τα Ειρηνοδικεία της Κρήτης εξέδωσαν περισσότερες από 100 αποφάσεις υπέρ δανειοληπτών, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις το «κούρεμα» των χρεών άγγιξε ακόμα και το 96%.

Χανιά: Επέκταση κατά 5 ορόφους του δημοτικού πάρκινγκ

Λύση στο οξύ πρόβλημα της έλλειψης χώρων στάθμευσης, στο κέντρο της πόλης, αναμένεται να δώσει η επέκταση καθ' ύψος κατά 5 ορόφους του δημοτικού πάρκινγκ, στην οδό Περίδου. 


Η εργοληπτική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο εγκαταστάθηκε σήμερα στον χώρο εργασίας και τα συνεργεία έπιασαν δουλειά, ενώ σύμφωνα με τη συμβατική υποχρέωση του αναδόχου, το έργο επέκτασης θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι του 2014 αυξάνοντας τις θέσεις στάθμευσης σε 330. 

Χανιά: Ο καλός ο άνεργος στην... αγγελία φαίνεται

"Όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες" είναι διαθέσιμος ο κ. Γιώργος, που αναζητεί δουλειά, μέσω αγγελίας την οποία και... ανάρτησε σε στύλο, σε κεντρικό σημείο των Χανίων.

Χιλιάδες τουρίστες στην Κρήτη για το φαράγγι της Σαμαριάς

Ο εθνικός δρυμός της Σαμαριάς αποτέλεσε και για το 2013 πόλο έλξης Ελλήνων και μη τουριστών προσελκύοντας επισκέπτες που φτάνουν στην Κρήτη αποκλειστικά και μόνο για να επισκεφθούν το φαράγγι.


"Ο δρυμός της Σαμαριάς είναι ο μοναδικός δρυμός στην Ελλάδα που έχει το Ευρωπαϊκό δίπλωμα Α' κατηγορίας προοστατευόμενων περιοχών από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο." αναφέρει η διευθύντρια διεύθυνσης δασών Χανίων Πολύμνια Σκλαβάκη ενώ συμπληρώνει 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...