Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κονταξάκης: Στηρίζω τη Ντόρα

Δήλωση του μέλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργου Κονταξάκη:

«Με πραγματική έκπληξη πληροφορήθηκα τη δήθεν προσχώρησή μου στη ΝΔ.
Δηλώνω λοιπόν, πως σεβόμενος τους θεσμούς αποδέχθηκα ως περιφερειακός σύμβουλος την πρόσκληση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ενημέρωση σε γενικότερα και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στην περιφερειακή ενότητα των Χανίων και της Κρήτης γενικότερα.
Πέραν τούτου διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε αναφορά για προσχώρησή μου στη ΝΔ, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή μου στη Δημοκρατική Συμμαχία και προσωπικά στο πρόσωπο της προέδρου του κόμματος κ. Ντόρας Μπακογιάννη».

Επιστολή Λ. Αυγενάκη σε Π. Γερουλάνο για το θέμα του ΟΦΗ

Προσωπική επιστολή στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο, αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, απέστειλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με τα τελευταία γεγονότα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και το θέμα του ΟΦΗ, με την οποία μάλιστα τον καλεί να αναλάβει τις ευθύνες του. Ειδικότερα, στην επιστολή του προς τον Υπουργό, ο κ. Αυγενάκης αναφέρει τα εξής:

«Μετά λύπης όλος ο φίλαθλος κόσμος της χώρας παρακολουθεί όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και ιδιαιτέρως τα τεκταινόμενα σχετικά με την αδειοδότηση της ομάδας του ΟΦΗ.

Κατά την παρούσα στιγμή, οι Κρήτες θεωρούν ότι έχουν εξαπατηθεί, ενώ νιώθουν κατάφορα αδικημένοι από την απόρριψη του φακέλου του ΟΦΗ. Επιπλέον, αποδεικνύεται από τις εξελίξεις ότι οι υποσχέσεις για την επανεξέταση του φακέλου της ομάδας που δίνατε το πρωί της Δευτέρας ενώπιον όλων μας, τοπικών Βουλευτών και φορέων, αποδείχτηκαν πολύ σύντομα ανυπόστατες. Κατόπιν προτροπής σας συναντηθήκαμε με στελέχη της ΕΠΟ, όμως και αυτή η συνάντηση ήταν αδιέξοδη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά από λίγες ώρες, δηλώνατε πλήρως αναρμόδιος για το θέμα, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση.

Σε καμία περίπτωση δεν ζητήσαμε να παρέμβετε και να διαστρεβλώσετε αποφάσεις της ΕΠΟ. Ζητήσαμε την παραίνεση στις αρμόδιες αρχές αδειοδότησης προκειμένου να μας διαβεβαιώσουν ότι έχουν ελεγχθεί όλα τα στοιχεία του φακέλου της ομάδας, αλλά και να εγγυηθείτε προσωπικά την έγκυρη, σύννομη, ίση μεταχείριση όλων των ομάδων και την πιστή εφαρμογή των κανονισμών. Υπογραμμίζουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το «Αυτοδιοίκητο» του ελληνικού Ποδοσφαίρου και τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ. «Αυτοδιοίκητο» όμως, κύριε Υπουργέ, δεν σημαίνει και «Ανεξέλεγκτο».

Ενώ στο τέλος της επιστολής του ο κ. Αυγενάκης επισημαίνει:

«Σας προκαλώ, έστω και αυτή την ώρα, να εγγυηθείτε δημόσια στο φίλαθλο κόσμο ότι υπάρχει διαφάνεια, σωστή αξιολόγηση, ίση μεταχείριση και εγκυρότητα όλων των φακέλων όλων των ομάδων. Σε κάθε περίπτωση, εάν θέλετε πραγματικά να διαφυλάξετε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και να προστατέψετε την κυβέρνηση, ο κόσμος περιμένει άμεσα να αναλάβετε τις ευθύνες σας».
Enhanced by Zemanta

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ: Οι καταναλωτές δεν θα ανεχθούμε πλέον , κλέψιμο στο " ψωμί"

Bread rollsImage via Wikipedia Αρκετές είναι οι καταγγελίες των καταναλωτών, που δέχεται καθημερινά η  Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, για  το  ψωμί,  ένα από τα  βασικά είδη καθημερινής οικογενειακής χρήσης,  που προμηθεύονται οι καταναλωτές ,είτε  από τα αρτοποιεία ή  πρατήρια άρτου, ή από  τα  Σούπερ Μάρκετ, και συγκεκριμένα στις  καταγγελίες οι καταναλωτές , αναφέρονται στα εξής ότι  ,ενώ υπάρχουν πινακίδες στις προθήκες του ψωμιού που διατηρούν  στα καταστήματα  τους, που αναγράφουν  π.χ  "Άσπρο ψωμί τ.70% 500 γραμ", στην ουσία είναι 380 γραμ. δηλ. ελλειποβαρή .Οι ερωτήσεις των καταναλωτών  εστιάζονται στο τι γίνεται,  ποιος κοροϊδεύει ποιον ,αφού η συσκευασία γράφει 380 γραμ. και ποια είναι τα δικαιώματά τους ,ως καταναλωτές. Ρωτούν  και ξαναρωτούν την Ε.Π.Κ.ΧΑΝ , που οφείλεται αυτή η ελλειποβάρεια ,που εμφανίζεται στο  ψωμί, αφού οι υπάλληλοι των καταστημάτων δηλώνουν άγνοια.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ

Από την Ερέτρια στην Κρήτη με καγιάκ !

Ο Άγγελος Χριστοφίδης και ο Κώστας Μανατάκης ξεκίνησαν από την Ερέτρια με καγιάκ πριν 11 ήμερες  με σκοπό να τερματίσουν στο Ηράκλειο Κρήτης καλύπτοντας μια απόσταση 250 ναυτικών μιλίων. Το εγχείρημα τους αυτό, το ονόμασαν 1ος διάπλους Αιγαίου με καγιάκ και το αφιέρωσαν στο χαμόγελο του παιδιού ! Στόχος τους είναι μέσα από αυτό το σημαντικό και πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα εγχείρημα να μεταφέρουν το μήνυμα του χαμόγελου. Τα έσοδα από ... πιθανές χορηγίες που θα εξασφαλίσουν μέσω εταιριών θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του έργου που επιτελεί Πανελλαδικά το χαμόγελο του παιδιού και συγκεκριμένα για την κάλυψη ιατρικών εξόδων παιδιών που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης.


Αφού πέρασαν απ' την Άνδρο (Μπατσί), την Τήνο, την Μύκονο, σήμερα το απόγευμα έφθασαν στη Νάξο. Κατάκοποι μεν, πανευτυχείς δε αφού η σημερινή ήταν η πρώτη μέρα με καλό καιρό στην διαδρομή, μια διαδρομή που τους επιφύλαξε ουκ ολίγα προβλήματα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στο Αιγαίο.

Ποιοι είναι


Κώστας Μανατάκης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960 από γονείς Κρητικούς. Το 1988 πήρε μετάθεση, ως τεχνικός δικτύων του ΟΤΕ, στην Κίσσαμο Χανίων, όπου και τελικά εγκαταστάθηκε μόνιμα. Το 1999 επιχείρησε και ολοκλήρωσε τον περίπλου της Κρήτης με καγιάκ, χωρίς προηγούμενη εμπειρία, επιτυχία που του έδωσε το κίνητρο και για τις επόμενες αποστολές. Το 2000 ήρθε ο περίπλους της Πελοποννήσου, το 2001 της ελεύθερης Κύπρου και το 2002 το ταξίδι Αλεξανδρούπολη-Σχινιάς, μια απόσταση 800 ναυτικών μιλίων. Έχει μια κόρη, τη Μερόπη.

Άγγελος Γ. Χριστοφίδης

Γεννήθηκε το 1980 στη Ν. Φιλαδέλφεια. Ασχολήθηκε με την κολύμβηση σε αγωνιστικό επίπεδο και με το θαλάσσιο σκι. Έχει πραγματοποιήσει μια σειρά μικρών ταξιδιών με καγιάκ στον Βόρειο και τον Νότιο Ευβοϊκό κόλπο. Είναι υπ. Διδάκτωρ του Παν/μίου Ιωαννίνων και παράλληλα εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο.

Ο Άγγελος και ο Κώστας αναχωρούν αύριο πρωί απ' τη Νάξο με προορισμό την Ηρακλειά και από 'κει για το υπόλοιπο του ιερού σκοπού που έχουν ξεκινήσει ως το Ηράκλειο. Οι ευχές όλων μας ... μαζί τους !



















http://naxos365.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...