Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Χανιά για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, με πρωτοβουλία του Φόρουμ Μεταναστών και εργαζομένων στο ΕΣΥ αντίστοιχα, με τη συμμετοχή φορέων και συλλογικοτήτων, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης.


Ο κόσμος που συμμετείχε στην συγκέντρωση του Φόρουμ, κρατώντας πανό με το σύνθημα "Όχι άλλο αίμα", διαμαρτυρήθηκε για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι, με θύματα δώδεκα πρόσφυγες από τη Συρία, ανάμεσά τους τρεις γυναίκες, εννέα βρέφη και μικρά παιδιά.

Αρραβωνίζεται ο δούλος του Θεού ...Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ!

Αρραβωνίζεται ο δούλος του Θεού ...Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ! Έχουν απομείνει μόνο λίγες ώρες για τον αρραβώνα του 32χρονου με την 27χρονη Πωλίνα  και  τα δημοσιογραφικά φώτα είναι στραμμένα στην Χερσόνησο όπου θα τελεστεί αύριο το βράδυ το μυστήριο σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα το πού θα τελεστεί τελικά η εκδήλωση, αν και όλες οι πληροφορίες επιμένουν ότι γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες στην παραδοσιακή ταβέρνα «Σοκάκι», πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Άφησαν 90χρονη κατάκοιτη χωρίς ρεύμα!

Aπό προχθές βρίσκεται στο σκοτάδι...

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση που μεταδίδει το flashnews.gr, σύμφωνα με την οποία εδώ και τρεις ημέρες μια 90χρονη γυναίκα από την Ιεράπετρα Κρήτης, η οποία πήρε μέρος στην Αντίσταση και χάρισε τέσσερα παιδιά στην Ελλάδα, είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...