Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

1o Γυμνασίου Ιεράπετρας: Έπεσε το ταβάνι αλλά δεν τους πλάκωσε - Άγιο είχαν μαθητές σχολείου

Περιστατικό σε γυμνάσιο την ώρα του μαθήματος


Την τύχη με το μέρος τους είχαν μαθητές του 1oυ Γυμνασίου Ιεράπετρας που μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους είδαν το ... ταβάνι της αίθουσας που έκαναν μάθημα να πέφτει στο πάτωμα. Συγκεκριμένα στις 11 το πρωί την ώρα που έγραφαν διαγώνισμα ένα μεγάλο κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε και έπεσε ανάμεσα στην έδρα και το πρώτο θρανίο.

Χανιά: Γνωρίστε τον Έλληνα αστέρα της Google - ''Δεν ξεχνάω ποτέ τα Σφακιά από όπου κατάγομαι''!

Ο άνθρωπος που εργάζεται σε μια από τις βασικές αρτηρίες της παγκόσμιας τεχνολογίας, τη Google, έχει στο παρελθόν προμοτάρει φίρμες όπως η Coca-Cola, τα McDonald’s,
η Levis. Πριν από 3 χρόνια ανέλαβε καθήκοντα ως διευθυντής του Creative Lab της Google για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. 


Εργάζεται αδιάλειπτα, ταξιδεύει συνεχώς. Ακόμα κι αν μοιράζει όμως την καθημερινότητά του στα 5 σημεία του ορίζοντα η καρδιά του κατοικεί μόνιμα στα Σφακιά... Ο Στιβ Βρανάκης, μιλώντας στο Flashnews.gr τονίζει ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι η Silicon Valley της Ευρώπης, καθώς είναι η 5η χώρα παγκοσμίως (!) σε επιστήμονες και τεχνικούς. 

Ευρωεκλογές: Προβάδισμα 1,4% του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της ALCO

Τις περισσότερες θετικές γνώμες συγκεντρώνει ο Αντώνης Σαμαράς - 4 στους 10 ερωτηθέντες λένε ότι θα πάνε στην κάλπη για να στηρίξουν την κυβέρνηση

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...