Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γενναία μείωση των τεκμηρίων για τα αυτοκίνητα – πληρωμή ανά μήνα


Γενναία μείωση των τεκμηρίων δαπανών διαβίωσης που θα αναθερμάνει την αγορά του αυτοκινήτου και θα ενισχύσει τα έσοδα του κράτους, προτείνει σε κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα.



Όπως επισημαίνει ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης: «τα τεκμήρια διαβίωσης για τον κλάδο του αυτοκινήτου σήμερα είναι ιδιαίτερα υψηλά, καθώς έχουν καταστήσει παντελώς ασύμφορη την κατοχή και χρήση οχημάτων υψηλού κυβισμού. Τα υψηλά τεκμήρια, εκτός από το υψηλό εισόδημα που «χρεώνουν» στους κατόχους των Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού, προκαλούν μεγάλη επιβάρυνση και μέσω της επιβολής του ετήσιου φόρου πολυτελούς διαβίωσης.»

2 ΒΙΝΤΕΟ-Ο Στέφανος Κοκολογιάννης στο «Μίλα»

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης βρέθηκε στο στούντιο του Μίλα, καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου, και μίλησε για την ισόβια καταδίκη του αδελφού του και για τη δική του ποινή για το τραγικό γεγονός που στοίχισε τη ζωή δύο ανθρώπων, πριν είκοσι μήνες.

Ηράκλειο: Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή στο Cine Studio live

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή ξεκίνησαν από πολύ νωρίς να εξερευνούν τις μουσικές του κόσμου και να  πειραματίζονται με τις δυνατότητες που προσφέρει η ανθρώπινη φωνή, ως εγγενές μουσικό όργανο. 


Με ιδιαίτερη έμφαση στην πρωτότυπη γλώσσα και με σεβασμό στην προφορά και την εκφορά της, τραγουδούν σε πάνω από είκοσι γλώσσες και διαλέκτους, τόσο a cappella όσο και με τη συνοδεία πιάνου, κιθάρας και κρουστών που παίζουν οι ίδιες.

Ε.Π.Κ.Κρήτης: " Έμπορος από την Ιεράπετρα έκλεισε το κατάστημά της, αλλά εντάχθηκε στο Νόμο Κατσέλη!"

Δικαίωση ,για οικογένεια δανειοληπτών , έφερε η από 20-12-2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ιεράπετρας, στα πλαίσια της προσωρινής διαταγής, σε οικογένεια δανειοληπτών κατοίκων Παχειάς Άμμου Ιεράπετρας, και εδώ πρέπει να το τονίσουμε ότι η απόφαση αυτή ,έχει ιδιαίτερη σημασία για τους νομικούς αλλά και τις Ενώσεις Καταναλωτών, που ασχολούνται με τα "υπερχρεωμένα νοικοκυριά" καθώς στην περίπτωση αυτή , παρατηρείται η ένταξη στο ν.3869/2010 ,της σύζυγου η οποία ήταν πρώην έμπορος , η οποία έκλεισε το κατάστημα που διατηρούσε (κατάστημα ενδυμάτων), το έτος 2012, σε χρόνο που δεν είχε παύσει τις πληρωμές προς στις πιστώτριες Τράπεζες .Σήμερα τόσο η ίδια ,όσο και ο σύζυγός της ,έχουν ήδη περιέλθει χωρίς δόλο ,σε κατάσταση μόνιμης αδυναμίας πληρωμής των οφειλών τους ,καθώς η σύζυγος παραμένει σήμερα άνεργος ,ο δε σύζυγος Ιδ. υπάλληλος και η οικογένεια συντηρείται από τον ένα και μοναδικό μισθό του συζύγου.

Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση των ρευματοπαθών σε εξειδικευμένους ιατρούς και θεραπεία

Τα συμπεράσματα του 5ου Κρητο- Κυπριακού Συμποσίου Ρευματολογίας, από τον Λευτέρη Αυγενάκη στην Βουλή


Στα συμπεράσματα του 5ου Κρητο-Κυπριακού Συμποσίου Ρευματολογίας με θέμα: «Διλήμματα και προβληματισμοί στην καθημερινή πρακτική της ρευματολογίας», που έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2013, αναφέρεται σε κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προς τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, και ζητά ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων των ρευματοπαθών που εστιάζονται κυρίως στην πρόσβαση σε εξειδικευμένους ιατρούς και την θεραπεία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...