Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου Κρήτης Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης για νομοσχέδιο Υ.ΠΕ.Κ.Α.

Στην συζήτηση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής  «Για τη Λειτουργία Ενεργειακών Αγορών Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου, για Έρευνα, Παραγωγή και δίκτυα μεταφοράς Υδρογονανθράκων και άλλες ρυθμίσεις», ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου Κρήτης Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης ανέφερε τα παρακάτω:

Όσο αφορά τη Δ.Ε.Η. :
Να διασφαλιστούν οι εργασιακές σχέσεις στη Δ.Ε.Η.,
Να διασφαλιστεί το ασφαλιστικό,
Όχι νέοι φόροι.

Όσο αφορά τα Λατομεία, να βρεθεί λύση για το λατομείο της Βιάννου.

Τελειώνοντας, για τα ΤΑΞΙ, έκανε έκκληση να σταματήσει η απεργία διότι, όπως έγινε κατανοητό από το πολύωρο Κ.Τ.Ε. Μεταφορών και Δικτύων, υπάρχει βούληση με τον διάλογο, για απελευθέρωση με κανόνες.

Την...ανηφόρα πήραν και πάλι οι τιμές των καυσίμων στην Κρήτη

Την παρέμβαση του Υπουργείου Ανάπτυξης ζητά η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

"Για μια ακόμα φορά, σε περίοδο έντασης των μετακινήσεων λόγω διακοπών των εργαζομένων οι τιμές της βενζίνης απογειώνονται.!
Τυχαίο; ... δεν νομίζουμε !!

Με τις τιμές της βενζίνης, να αγγίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις και το 1,90€ οι διακοπές ακόμα και στον τόπο καταγωγής των εργαζομένων γίνεται μια δύσκολη – αν όχι απαγορευμένη – υπόθεση και η προσδοκία για μερικές ημέρες χαλάρωσης παραμένει μια ανεκπλήρωτη επιθυμία.

Καλούμε για μια ακόμα φορά το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης να διερευνήσει και να επιβάλει όρους σε όλο το « κύκλωμα » παραγωγής – διακίνησης – διανομής και πώλησης καυσίμων.

Καλούμε τέλος, την Επιτροπή Ανταγωνισμού να κάνει επιτέλους τη δουλειά της"!
heraklion1.blogspot.com

Ακόμα ένας νεκρός σε τροχαίο στη Κρήτη

Νεκρός ανασύρθηκε τα ξημερώματα, ο συνεπιβάτης ενός ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου που
εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο Ρέθυμνο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο συνοδηγός δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Ηράκλειο: Συμμορία ανέβαζε στο facebook τα κατορθώματά της!

Image representing Facebook as depicted in Cru...Image via CrunchBase Είχαν μπει σε βρεφονηπιακό σταθμό και εφού έκαναν ζημιές, φωτογραφίζονταν να ουρούν στους τοίχους!

Έκαναν τα πάντα για να τους πιάσει η Αστυνομία αφού τα… κατορθώματά τους τα ανέβαζαν στο Facebook. Ο λόγος για μια παρέα αλλοδαπών, που τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι τέσσερις άνδρες νεαρής ηλικίας, ενδεχομένως και ανήλικοι, πήδηξαν το φράκτη του βρεφονηπιακού σταθμού στις Αρχάνες, προκάλεσαν μικρές φθορές σε ένα υπόστεγο, έπιναν ουίσκι, ουρούσαν στους τοίχους και τις φωτογραφίες που τραβούσαν θέλησαν να τις μοιραστούν με τους υπόλοιπους διαδικτυακούς φίλους τους στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Τα παπούτσια ενός ταξιδιώτη ήταν... ένοχα!

Οι επιβάτες του πλοίου άρχισαν να αποβιβάζονται, όταν ξαφνικά τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω σε έναν 35χρονο...
Στα χέρια των διωκτικών αρχών του Ηρακλείου έπεσε τη νύχτα στο λιμάνι του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, μετά την αποβίβασή του από πλοίο της γραμμής, ένας 35χρονος επιβάτης, καθώς πάνω του και συγκεκριμένα μέσα στο...παπούτσι του, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μια συσκευασία η οποία περιείχε χασίς βάρους 16,4 γραμμαρίων.

Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε και ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης


newsit.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...