Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Αυγενάκης: «Αναγκαία η συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας»

Συνέντευξη το ραδιόφωνο του FLASH 96.0 και την εκπομπή του Α. Κοκορίκου παραχώρησε ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας σήμερα είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι κυρίαρχα πολιτικό και δευτερευόντως οικονομικό ή γενικότερα τεχνοκρατικό. Δεσμεύομαι να εργαστώ τόσο ο ίδιος, όσο και η Δημοκρατική Συμμαχία προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για την εξασφάλιση της πολυπόθητης «ωριμότητας» του πολιτικού συστήματος της χώρας μας που θα καταλήξει σε συνεννόηση και δημιουργία μιας Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, κάτι που περιμένει εδώ και μήνες το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού».

Ακούστε τη συνέντευξη του Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Αυγενάκη, την Τετάρτη (31/8) στο ραδιόφωνο Flash 96.0. στο σύνδεσμο:

http://www.flash.gr/sites/flashradio/files/audio/AYGENAKHS%2031-08.mp3

Τον μαχαίρωσε για κτηματικές διαφορές

A rubber knifeImage via WikipediaΕκτός κινδύνου, αλλά με τραύματα στην κοιλιακή χώρα νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο, ένας 65χρονος από το Ηράκλειο που έπεσε θύμα μιας "παράδοσης" της Κρήτης, που θέλει τις κτηματικές διαφορές να λύνονται με τα "όπλα".

Ο 65χρονος συγκεκριμένα, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο από το χέρι ενός 75χρονου συγχωριανού του που τον μαχαίρωσε στη διάρκεια έντονου καβγά για τα χωράφια τους.


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Στηρίζει επί της αρχής η Δημοκρατική Συμμαχία το νομοσχέδιο για τα Αυθαίρετα

Υπερψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα η Δημοκρατική Συμμαχία, όπως ξεκαθάρισε ο υπεύθυνος του τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Περιβάλλοντος της ΔΗ.ΣΥ. και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη, 25 Αυγούστου. Ταυτόχρονα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενσωμάτωση προτάσεων της Συμμαχίας από τον Υπουργό Περιβάλλοντος στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, ενώ δεν παρέλειψε να καταθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση συγκεκριμένων διατάξεων του νομοσχεδίου.

Επιπλέον, ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «στόχος της οποιασδήποτε ρύθμισης είναι να μην υπάρξουν συνθήκες για να δημιουργηθεί νέα γενιά αυθαιρέτων», «να υπάρξει δηλαδή σαφής διαχωριστική γραμμή που θα κλείσει το θέμα από εδώ και πέρα οριστικά».

ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΕΔΩ

Στην Κρήτη ... η Marilyn Monroe!

Marilyn MonroeImage by Felix_Nine via Flickr200 αυθεντικά εκθέματα, 80 διεθνών καλλιτεχνών εμπνευσμένα από τη πιο διάσημη γυναίκα του 20ου αιώνα, φιλοξενούνται στην έκθεση τέχνης “Marilyn Monroe in the Arts”.

Η έκθεση, που φιλοξενείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Γουρνών, απευθύνεται σε λάτρεις της τέχνης, της pop κουλτούρας, της φωτογραφίας, του κινηματογράφου, των δεκαετιών του ‘50 και του ‘60 και φυσικά του απόλυτου γυναικείου ειδώλου, της Marilyn Monroe.

Διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Πολιτιστικών Ανταλλαγών και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του Δήμου Χερσονήσου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Χανιά: Ενίσχυση των Κέντρων Υγείας με δύο ασθενοφόρα

Με δύο νέα ασθενοφόρα ενισχύονται τα κέντρα υγείας στα Χανιά, μετά τη σχετική απόφαση του υπουργείου Υγείας.

Όπως αναγράφεται στην απόφαση, με τα νέα ασθενοφόρα θα εξοπλιστούν στην περιφερειακή ενότητα Χανίων το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων και το Κέντρο Υγείας Κισάμου.

ΚΡΗΤΗ: Τραγικός θάνατος για 2χρονο αγοράκι

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγο το μόλις δύο ετών αγοράκι, το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, αφού καταπλακώθηκε από μία καγκελόπορτα στον Άγιο Κωνσταντίνο στις Κάτω Γούβες. 
 
Το δυστύχημα συνέβη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο αρχικά με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής μέχρι κάποιο σημείο της εθνικής οδού, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΧΑΝΙΑ: Τον βρήκε κρεμασμένο και σε προχωρημένη σήψη

Αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας βοσκός στις Μουρνιές Χανίων, όταν αντίκρισε το πτώμα ενός νεαρού άνδρα σε προχωρημένη σήψη.

Ο άνδρας, η ηλικία του οποίου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 χρόνια, βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δέντρο στην περιοχή Μουρνιές, πίσω από το Νοσοκομείο Χανίων.

Ο βοσκός, που περνούσε από την περιοχή, σοκαρισμένος είδε το πτώμα σκελετωμένο και ειδοποίησε τις Αρχές. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...