Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ε.Π.Κ.Κρήτης: Δανειολήπτες σώστε την κατοικία σας, καταθέτοντας αίτηση στο Ειρηνοδικείο

Ενημερώνουμε τους δανειολήπτες ότι, να μη παρασύρονται από ανθρώπους " δύσπιστους", αφήνοντας τα  δάνεια τους  απλήρωτα,ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα  να ανταποκριθούν  σαυτά ,αλλά και ούτε εάν νοιώσουν αδυναμία πληρωμής αυτών λόγω των υπολοίπων βαρών,(ανεργία, μείωση μισθού ή σύνταξης ασθένεια κ.λ.π) εφόσον έχουν την νομική δυνατότητα ένταξης τους   στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ,να μη το πράξουν καθώς  η εμπειρία της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στα τρία χρόνια ενασχόλησης της με το ν.3869/2010 , όπως αυτός τροποποιήθηκε  με το ν.4161/2013,τον γνωστό σε όλους μας ως νόμο Κατσέλη , είναι πλέον βέβαιον ότι ο δρόμος που μας οδηγεί στην σωτηρία της πρώτης κατοικίας είναι η ένταξή μας σ αυτόν.

Στυλιανός Αλεξίου: Έφυγε ο σπουδαίος κρητικός!

Ένας από  τους πλέον σημαντικούς σύγχρονους αρχαιολόγους - φιλολόγους που έβγαλε η Ελλάδα έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο. Ήταν 92 ετών. Ακαδημαϊκός και ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο οποίο δίδαξε κατά τη δεκαετία του 80. Επίσης, επίτιμος διδάκτορας στα πανεπιστήμια Αθηνών, Κύπρου και Πάντοβα.


Οι φιλολογικές του μελέτες «Ερωτόκριτος», «Απόκοπος», «Βοσκοπούλα», «Διγενής Ακρίτας», «Σολωμός», θεωρούνται εγκυρότατες και έχουν καταχωριστεί στα αποκτήματα της νεοελληνικής γραμματείας.

Λασίθι: Γέννησε και έγινε μάνα χωρίς να ξέρει πως ήταν έγκυος

Η γυναίκα πίστευε πως δεν μπορούσε να κάνει παιδί και δεν έδινε σημασία στην αύξηση του βάρους της - Δούλευε μέχρι την τελευταία στιγμή, στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι...


Με ισχυρούς πόνους πήγε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ανήμερα της γιορτής του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, μια γυναίκα, η οποία όχι μόνο είχε μείνει έγκυος χωρίς να το έχει καταλάβει, αλλά είχε φτάσει και η ώρα του τοκετού!

Ηράκλειο: Δυστυχία στα χρόνια της αθωότητας - Το δράμα 4χρονου αποκαλύφθηκε στον παιδικό σταθμό!

Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού είχαν διαπιστώσει μια περίεργη συμπεριφορά και κάλεσαν παιδοψυχολόγο - Τις τελευταίες μέρες το παιδί έχει εξαφανιστεί μαζί με τον πατέρα του...

Μια περίεργη υπόθεση που εκτυλίχθηκε σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την Αστυνομία του Ηρακλείου. Με εισαγγελική διάταξη έχει αφαιρεθεί από ένα πατέρα η επιμέλεια του 4χρονου αγοριού του, αλλά εκείνος μαζί με το παιδί τις τελευταίες μέρες έχουν εξαφανιστεί!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...