Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Εν μέσω κραυγών και εκβιαστικών διλημμάτων εμείς δηλώνουμε «παρών» στην υπευθυνότητα και τη συνεννόηση

του Λευτέρη Αυγενάκη,
Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση έθεσε σε όλους μας, σε όλη την κοινωνία, το εκβιαστικό δίλημμα ότι εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής, θα οδηγηθούμε στη χρεοκοπία. Από την άλλη, η Αξιωματική Αντιπολίτευση μίλησε για «μπλόφα» και επέμεινε στη λαϊκίστικη θέση του «όχι σε όλα», προκειμένου να αυξήσει το λαϊκό της έρεισμα, αδιαφορώντας στην ουσία για το πραγματικό συμφέρον της χώρας.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Χάκερς ''σήκωναν'' χρήματα από ξένους λογαριασμούς!

HackersImage by José Goulão via FlickrΟι απατεώνες, αφού παγίδευσαν ΑΤΜ της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, υπέκλεπταν τα στοιχεία των καρτών ανάληψης, έφτιαχναν κάρτες - κλώνους και ανενόχλητοι έκαναν αναλήψεις χρημάτων

Οι "χάκερς των ΑΤΜ" ξαναχτύπησαν, αυτή τη φορά ΑΤΜ της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο. Οι απατεώνες, στις 20 ή 21 Ιουνίου "παγίδευσαν" το ΑΤΜ, με αποτέλεσμα όσοι είχαν την ατυχία να κάνουν ανάληψη ή συναλλαγή από το συγκεκριμένο μηχάνημα, να πέσουν θύματα της απάτης.

Οι χάκερς με τη μέθοδο του skimming υπέκλεπταν τα δεδομένα των πελατών που χρησιμοποιούσαν το ΑΤΜ και περίπου 10 ημέρες μετά, αφού είχαν φτιάξει κάρτες - κλώνους, άρχισαν να κάνουν αναλήψεις από τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων πελατών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μυστηριώδης τραυματισμός 40χρονου

Με τραύμα στην αριστερή παλάμη νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ένας 40χρονος από την Αθήνα, ο οποίος αν και ρωτήθηκε για τις συνθήκες τραυματισμού του , δεν ανέφερε τίποτα στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον αδερφό του ότι προχθές έγινε μία βάφτιση σε οικισμό κοντά στις Μοίρες στην οποία ήταν και ο 40χρονος.

Άνδρες του Α.Τ Μοιρών ερεύνησαν το χώρο όπου έγινε το γλέντι αλλά και την περιοχή όπου έγινε το μυστήριο χωρίς όμως να βρουν κάποιο στοιχείο.

Εκτιμάται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία ότι είτε ο 40χρονος αυτοτραυματίστηκε κατά λάθος, είτε από αδέσποτη σφαίρα.

ΠΑΤΡΙΣ
Enhanced by Zemanta

Χανιά: ''Καλησπέρα, έχουμε βάλει βόμβα σε πλοίο της ΑΝΕΚ''!

ANEK Lines F/B Elyros, SVOM, IMO 9178599, in P...Image via Wikipedia Σε μια πρωτοφανή κακοήθεια ασυνείδητου αποδίδεται η αναστάτωση που προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (03-07-2011) κατα τον απόπλου των πλοίων της ΑΝΕΚ "Έλυρος" και "Λατώ" απο τα λιμάνια των Χανίων και του Πειραιά αντίστοιχα, αλλά και στα άλλα λιμάνια που ήταν στην διαδικασία απόπλου πλοία της εταιρείας.

Το τηλεφώνημα του αγνώστου έγινε την ώρα του απόπλου των πλοίων και έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας σε πλοίο της ΑΝΕΚ χωρίς να διευκρινίζει το όνομα του πλοίου. Έτσι σήμανε αμέσως συναγερμός και η κινητοποίηση των αρχών στα λιμάνια που φιλοξενούνται τα πλοία της εταιρείας ήταν μεγάλη.

Τα πλοία που μόλις είχαν αποπλεύσει, επέστρεψαν στα λιμάνια και άρχισαν οι έρευνες απο δυνάμεις της αστυνομίας, απο δύτες ενώ σε κατάσταση εοτιμότητας ήταν και άνδρες της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Στη φωτογραφία του flashnews,gr (στο πάνω μέρος) βλέπουμε τη στιγμή που οι 1.700 επιβάτες του πλοίου ''Έλυρος''
βγαίνουν από το πλοίο στο λιμάνι της Σούδας, για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Το πλοίο αφού ελέγχθηκε με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και δυτών και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες ότι επρόκειτο για άλλη μια κακόγουστη φάρσα, αναχώρησε από το λιμάνι της Σούδας περίπου 10 λεπτά πριν τη 1 τα ξημερώματα.

Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και σε άλλα πλοία της ΑΝΕΚ, ενώ το "ΛΑΤΩ" αναχώρησε από τον Πειραιά με προορισμό τα Χανιά, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Στη Σούδα πάνω από 3.000 τουρίστες

Royal Caribbean's "Mariner of the Seas&qu...Image via Wikipedia«Επέλαση» τουριστών έγινε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Σούδας, όπου κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο «Mariner of the Seas», με 3.403 επιβάτες και 1.220 άτομα πλήρωμα.

Οι τουρίστες θα περιηγηθούν στις ομορφιές της Κρήτης, με βοηθό τους το έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό, το οποίο θα προμηθευτούν από τα γραφεία τουρισμού που θα υπάρχουν τόσο στο λιμάνι όσο και στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσεις στις 19:00 για την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.
Enhanced by Zemanta

Περιφερόταν στο Ηράκλειο με πιστόλι και σιδερογροθιά!

Ποιός ξέρει ποιες ήταν οι προθέσεις ενός 28χρονου Ηρακλειώτη, ο οποίος έγινε αντιληπτός να περιφέρεται ύποπτα στο Ηράκλειο από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.
Το ένστικτο των αστυνομικών λειτούργησε άψογα , αφού στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκε ένα εύχρηστο πιστόλι και μία σιδερογροθιά, τα οποία και κατασχέθηκαν ενώ ο 28χρονος συνελήφθη.
http://www.flashnews.gr

Έκρυβαν τα ναρκωτικά μέσα στο ψωμί!

Έκρυβαν τα ναρκωτικά μέσα στο ψωμί!Τρομερή εφευρετικότητα έδειξαν οι κρατούμενοι στις φυλακές Αλικαρνασσού , οι οποίοι έκρυβαν τα ναρκωτικά μέσα στο ψωμί.
Χθες το βράδυ συνελήφθη ένας 28χρονος, ήδη κρατούμενος, στις Κλειστές Φυλακές Ν. Αλικαρνασσού από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών. Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι του καταστήματος κράτησης Αλικαρνασσού, στο κελί του 28χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν επιμελώς κρυμμένες μέσα στο ψωμί, δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης μ.β 18,5 και 19,7 γρ. αντίστοιχα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...