Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ NANA BEACH HOTEL ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ TRAVELERS’ CHOICE 2013 TOY TRIPADVISOR


Tο NANA BEACH ΗΟΤΕL του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη κέρδισε μία ακόμη σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο, κατακτώντας την 12η θέση ανάμεσα στα 25 Κορυφαία All inclusive Θέρετρα της Ευρώπης στο θεσμό “Travelers’ Choice 2013” του Tripadvisor. 

Γκαλοπ MARC: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ 1,4%

Στη δημοσκόπηση της MARC που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Επενδυτής», o ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 23,2% και προηγείται  της Ν.Δ.  με ποσοστό 1,4%. 

«Εξαιρούνται οι κοινοτικές επιδοτήσεις και ενισχύσεις από την κατάσχεση εις χείρας τρίτων»

Απάντηση Σκορδά στον Λευτέρη Αυγενάκη



Στο ακατάσχετο των αγροτικών επιδοτήσεων αναφέρεται ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και...
Ανταγωνιστικότητας κ. Αθανάσιος Σκορδάς, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στην Βουλή, απαντώντας σε παρέμβαση του Βουλευτή Ηρακλείου της Ν.Δ. κ. Ελευθερίου Αυγενάκη, και ο οποίος τονίζει ότι «εξαιρούνται οι αγροτικές επιδοτήσεις και ενισχύσεις από την κατάσχεση είς χείρας τρίτων».

H Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για το πρόβλημα των δανείων των παλιννοστούντων


Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, θέτει το πρόβλημα των παλιννοστούντων δανειοληπτών δημόσια ,(μέσω των Βουλευτών) στην Ελληνική Πολιτεία , στο σχετικό κείμενο του αιτήματος αναφέρονται τα εξής".




"Ερωτηματικά έχουν πέσει από εκατοντάδες παλιννοστούντες προς την ΄Ενωσή μας, οι οποίοι πήραν δάνεια από συγκεκριμένη Τράπεζα ,με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και σήμερα οι δανειολήπτες αυτοί μη μπορώντας να εξυπηρετήσουν τον δανεισμό αυτό , να αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα, πίεσης , εκβιασμού , από την Τράπεζα , αλλά και αποκλεισμού από την εμπορική ή επαγγελματική τους δραστηριότητα από την Εφορία

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...