Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Γάλλος έκανε το γύρο του κόσμου με ποδήλατο και βρήκε την «Εδέμ» του στην Κρήτη

Ρολάρει πάνω σε δύο ρόδες με στόχο να γυρίσει όλο τον κόσμο. Ωστόσο, το όνειρό του φαίνεται πως θα πάρει για λίγο αναβολή, καθώς η στάση του με το ποδήλατο στην Κρήτη έμελλε να αποτελέσει την «Εδέμ» του. Ο λόγος για τον 30χρονο Γάλλο Vincent Touchard, ο οποίος έπειτα από 6.157 χιλιόμετρα με το ποδήλατο μαγεύτηκε από τα Χανιά και αποφάσισε να μείνει εκεί.


Ο Vincent ταξιδεύει ανά τον κόσμο μέσω του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας «couchsurfing.org». Αυτό το διάστημα βρίσκεται στον επίγειο παράδεισο όπως χαρακτηρίζει το ελληνικό νησί και ψάχνει για δουλειά, αφήνοντας πίσω του 1.800 μηνιαίο μισθό που λάμβανε ως δημόσιος υπάλληλος στη Γαλλία.

Ξεσηκωμός στο Αρκαλοχώρι για το «ντουμάνι» από το εργοστάσιο της περιοχής

Δραματική η καθημερινή διαβίωση από την επαναλειτουργία του Πυρηνελαιουργείου της πρώην ΟΜΕΛΒΑ


Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη αντίδρασή τους για τις καταλυτικές συνέπειες της επαναλειτουργίας του Πυρηνελαιουργείου της πρώην ΟΜΕΛΒΑ με τα σύννεφα αιθαλομίχλης που δημιουργούν μια αποπνικτική ατμόσφαιρά στην περιοχή.

Ρεκόρ παραβατικότητας σε επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης στη Κρήτη

Ρεκόρ παραβατικότητας σε επιχειρήσεις στη Κρήτη που σχετίζονται με εστίαση και διασκέδαση, αποκαλύφτηκε κατά τη διάρκεα ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια των εορτών (23/12/2013-5/1/2014), και αφορά κυρίως στη μη έκδοση αποδείξεων και επομένως σε “κλοπή” του ΦΠΑ.


Πιο συγκεκριμένα στους διενεργούμενους ελέγχους που έγιναν  οι περισσότερες παραβάσεις εντοπίστηκαν στην Αθήνα (305), όμως η υψηλότερη παραβατικότητα εμφανίζεται στην Κρήτη με 18,10%.

Προσλήψεις εκπαιδευτικών και στη Κρήτη – Δείτε τη λίστα με τα ονόματα που ανακοίνωσε το Υπουργείο

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι για το σχολικό έτος 2013-2014, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 80 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, 20 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ08-Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, 41 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ11- Φυσικής Αγωγής, 30 εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ19 & ΠΕ20-Πληροφορικής, 24 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ32-Θεατρικών Σπουδώνκαι 1 εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ18.41-Δραματικής Τέχνης

Στα Χανιά το πεντάρι του Λόττο

Ρέντα έχει η Κρήτη το τελευταίο χρονικό διάστημα στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Χθες ένας ακόμα τυχερό πανηγυρίζει στα Χανιά καθώς έπιασε το πεντάρι στο Λόττο. 


Η χθεσινή κλήρωση δεν ανέδειξε νικητή στην πρώτη κατηγορία, αλλά στη δεύτερη με το τυχερό δελτίο να έχει παιχτεί στα Χανιά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...