Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Το Ποτάμι: Συγγνώμη, λάθος η αφισοκόλληση στα Χανιά

Με άρθρο στην ιστοσελίδα του κόμματος, συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη παραδέχονται πως ήταν ένδειξη «παλαιοκομματισμού» η αφισοκόλληση - Δεν ξαφνιάστηκα από τα διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του


Με ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του, Το Ποτάμι ζητά συγγνώμη από τους πολίτες των Χανίων, την πρώτη πόλη που περιόδευσε ως πολιτικός ο Σταύρος Θεοδωράκης. Αιτία ήταν η αφισοκόλληση που προηγήθηκε της ομιλίας του. Στο άρθρο, που υπογράφει ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Θεοδωράκη, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, αναφέρεται πως «ως φιλοξενούμενοι έχουμε κάποιες υποχρεώσεις» απέναντι στις πόλεις. «Και εδώ κάναμε ένα λάθος», συνεχίζει το κείμενο, «ενώ έχουμε πει ότι θα τα κάνουμε όλα διαφορετικά, αποφασίσαμε να τυπώσουμε και να κολλήσουμε αφίσες α λα παλαιοκομματικά». 

Ο συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη μάλιστα τονίζει πως το λάθος αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει: «Το Ποτάμι δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να τυπώσει και να κολλήσει ξανά αφίσες, δεν θα κρεμάσει κανένα πανό και εύχεται ότι και οι υπόλοιποι θα κάνουν το ίδιο».

Σε συνέντευξή του, που δόθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη στην ιστοσελίδα «Vice», με τη μορφή σύντομου οδοιπορικού με τίτλο «Ο Σταύρος στο κυνήγι του σταυρού», ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε πως η επιτυχία του κόμματος όπως αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις δεν τον ξάφνιασε: «Όταν ξεκινήσαμε είπα στους συνεργάτες μου, άμα τη εμφανίσει θα έχουμε διψήφιο». Επισημαίνει πως οι κατηγορίες του κομματικού συστήματος είναι το προτέρημά του απέναντι στην κοινωνία:  «Αυτό που με κατηγορούν ότι δεν έχω όλους τους ανθρώπους, δεν έχω όλες τις θέσεις, ναι αυτό τελικά είναι το προτέρημά μου, γι' αυτό ακριβώς με θέλει η κοινωνία»

Δήλωσε ακόμα πως είναι ανοιχτός σε συνεργασίες, αναλόγως τους συσχετισμούς που θα προκύψουν από τις εκλογές: «Είμαι ανοιχτός με όσους εμπιστεύεται ο κόσμος, δίνει στίγμα ότι με αυτούς πρέπει να συζητήσεις». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...