Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ηράκλειο: Η asosgallery με αγάπη και ευαισθησία στο χώρο της τέχνης

Η asosgallery δημιουργήθηκε το 2013 από ανθρώπους με αγάπη και ευαισθησία στο χώρο της τέχνης, της καλλιτεχνίας και της δημιουργίας γενικότερα.

Αποστολή της asosgallery είναι  η ανάδειξη, η προβολή και η παρουσίαση ατομικών και ομαδικών έργων, οι δημιουργικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες καθώς και η φιλοξενία κάθε  δημιουργικής προσπάθειας που βρίσκεται σε αναζήτηση κατάλληλης στέγης.

Με ιδιαίτερη χαρά, φιλοξενούμε την  φωτογραφία, την ζωγραφική, την παρουσίαση βιβλίου, προβολές, perfomances, συζητήσεις, ομιλίες, forum, την χειροτεχνία και την κατασκευή και γενικότερα τις ιδέες που έχουν ανάγκη επικοινωνίας.

Ο χώρος, αποτελείται από μία αίθουσα 200 τ.μ. με εξοπλισμό ανάρτησης περιμετρικά των κάθετων επιφανειών, με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το γκρι και ελαφριές πινελιές σε κίτρινη ώχρα, ενώ οι διαμορφομένες εσοχές επιτρέπουν την άριστη λειτουργικότητα του χώρου και την σωστή προβολή ενώ παρέχεται wi-fi.

Το σημαντικότερο όμως γεγονός της  asosgallery  είναι ότι ο χώρος παραχωρείται δωρεάν, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.

Πιστεύουμε ακράδαντα στην επιτυχία της προσπάθειας μας, καλύπτοντας έτσι  ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στην πόλη μας.

Επισκεφθείτε το site  www.asosgallery.gr και επικοινωνήστε μαζί μας για τον
προγραμματισμό της ημερομηνίας που σας ενδιαφέρει!

 asosgallery.gr  Λ. Κνωσσού 170 Ηράκλειο Κρήτης | Τ: 2810 360018 | e-mail: info@asosgallery.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...