Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Βραβεύσεις σε Αθήνα και Ρέθυμνο για τον Νίκο Νεονάκη


Ο Νίκος Νεονάκης μαθητής Β’ Λυκείου Ρεθύμνου βραβεύτηκε στην Αθήνα σε λαμπρή τελετή που διοργάνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚΟΕ) στις 15-1-2013 στο ξενοδοχείο KAΡΑΒΕΛ στην οποία βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι σκοπευτές της χώρας παρουσία του Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου, του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρου Καπράλου, του βουλευτή Ν. Λακωνίας κ. Γρηγόρη Αποστολάκου, του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σωτήρη Ντούρου καθώς και πολλών σημαντικών προσώπων της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας.

Η βράβευση στο Ρέθυμνο έγινε στις 19-12-2012 στο κατάμεστο από κόσμο Ωδείο από την Περιφέρεια Κρήτης και την Ένωση Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Νομού Ρεθύμνης και βραβεύτηκε σαν καλύτερος Ρεθεμνιώτης αθλητής όλων των αθλημάτων με τις περισσότερες και πιο σημαντικές διακρίσεις για τα έτη 2011 και 2012.

Ο Νίκος Νεονάκης είχε πολλές επιτυχίες για το 2012 οι σπουδαιότερες των οποίων είναι η ανάδειξή του σαν πρωταθλητή Ελλάδος σε δύο αγωνίσματα, στο Ολυμπιακό Πιστόλι Ταχύτητας Εφήβων και στο Σπορ Πιστόλι Εφήβων. Οι μεγάλη επιτυχία όμως ήταν που επί τρεις φορές έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ στο Πιστόλι Ταχύτητας αγωνιζόμενος με τους επίλεκτους σκοπευτές της Εθνικής Ομάδας στο Σκοπευτήριο της Μαλακάσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες επίλεκτων του περασμένου Νοεμβρίου κατάφερε να ξεπεράσει και τους αγωνιζόμενους στην κατηγορία ανδρών και να έρθει πρώτος στη Γενική Κατηγορία στο Πιστόλι Ταχύτητας Ανδρών.

Για τις επιτυχίες του το 2012 με αποφάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη γράφτηκε στη λίστα των διακριθέντων αθλητών της Γενική Γραμματείας Αθλητισμού σαν πρωταθλητής Ελλάδος και σαν κάτοχος Πανελλήνιου Ρεκόρ στο Ολυμπιακό Πιστόλι Ταχύτητας Εφήβων.

Με τα νούμερα που κατέκτησε το 2012 ο Νίκος Νεονάκης κατατάσσεται στους δέκα καλύτερους Έφηβους σκοπευτές της Ευρώπης και του έχει ζητηθεί από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος να εκδώσει Ευρωπαϊκό Δελτίο Όπλων προκειμένου να εκπροσωπεί τη χώρα σαν μέλος της Εθνικής Ομάδας σε διεθνείς διοργανώσεις.

goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...