Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

1η Παγκρήτια εκδήλωση επαγγελμάτων ομορφιάς (photo-video)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Παγκρήτια εκδήλωση επαγγελμάτων ομορφιάς που διοργανώθηκε από την κ. Αλεξαντωνάκη δέσποινα και το δίκτυο εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών BELLE HELLENE Ρεθύμνου που έλαβε χώρα στο Γεράνι Παλλάς στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2012 στο Ρέθυμνο.

Στον 1ο παγκρήτιο διαγωνισμό επαγγελμάτων ομορφιάς έγιναν οι παρακάτω διαγωνισμοί και τα βραβεία δόθηκαν ως εξής.

ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
1ο βραβείο Ιερονυμακη Ρανια
2o βραβείο Αγγελακη Μαρια
3ο βραβείο Ρενια Θωμα

ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ TRIBAL
1ο βραβείο Γιουσεφ Στρατος
2ο βραβείο Κoval Vitali
3o βραβείο Πλακιωτακης Γιώργος

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ
1ο βραβείο Στρατη Κελλυ
2ο βραβείο Ανδρουλακη Μαρία
3ο βραβείο Τζωρτζακη Παγωνα

ΚΟΥΡΕΜΑ/ΧΡΩΜΑ/ΧΤΕΝΙΣΜΑ
1ο βραβείο Ανυψητακης Σπύρος
2o βραβείο Ρενια Θωμά.

Οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν το team των σχολών Belle Hellene το οποίο επιμελήθηκε και τα μακιγιάζ των μοντέλων του κ. Ρουκουνακη, τους διαγωνιζόμενους μαθητές και επαγγελματίες που παραβρεθήκαν στην εκδήλωση και όλους τους χορηγούς και τις εταιρίες που συμμετείχαν, την Την εταιρία ονυχοπλαστικης και βλεφαρίδων Thuya, την China Glaze, τη σχολή χορού Magic Shoes για τις ευχάριστες στιγμές που χάρισαν στην εκδήλωση με τα χορευτικά των νέων παιδιών του Ρεθύμνου, το atelier μόδας Stelios Roukounakis για την ξεχωριστή επίδειξη μόδας δείχνοντας τις υπέροχες δημιουργίες και τη χορηγία του σε ρούχα των δικών μας μοντέλων, τους ομιλητές μας Σωκράτη Ψυχαράκη Φαρμακοποιό και Γιάννη Λιαπακη Πλαστικό Χειρουργό για τις πολύτιμες συμβουλές τους, το Γεράνι Παλάς που μας παραχώρησε τον υπέροχο χώρο του, την Τινα Τωρου απόφοιτη και συνεργάτη των σχολων Misel και ιδιαιτερα τους κυρίους Νικο και Κλεάνθη Κεφάλα με τις σχολές MISEL GROUP για τη βοήθεια, τη στήριξη τους..

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση θα διατεθούν για την αγορά των απαραίτητων ιατρικών μηχανημάτων που θα εξοπλίσουν το τμήμα Παιδικής Ακοολογίας της κλινικής ΩΡΛ του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.
Η διοργάνωση πλέον έγινε θεσμός και θα γίνεται κάθε χρόνο με σκοπό να βοηθήσει τους επαγγελματίες, τους μαθητευόμενους άλλα ειδικά τα νέα ταλαντούχα παιδιά. Τα χρήματα της διοργάνωσης θα δίνονται πάντα για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό!
http://www.rethymnoguide.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...