Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Χανιά: Πήρε "φωτιά" η... Πυροσβεστική!

Οι δηλώσεις του διοικητή της Πυροσβεστικής, σε απάντηση των όσων είχαν καταγγελθεί περί καταστρατήγησης των εργασιακών σχέσεων από τον πρόεδρο του τοπικού σωματείου και γραμματέα της πανελλήνιας ομοσπονδίας εποχικών και συμβασιούχων πυροσβεστών, Αλέξανδρο Φαραντάκη, έβαλαν φωτιά στους κόλπους της Υπηρεσίας στα Χανιά.

Η «πυρκαγιά» μάλιστα φούντωσε σήμερα, μετά και την απάντηση που έδωσε ο κ. Φαραντάκης για τις κατηγορίες που δέχεται περί απουσίας από τη θέση του στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Βρυσών, λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης.

Μάλιστα, ο κ. Φαραντάκης κατήγγειλε ότι η διοίκηση της Υπηρεσίας στα Χανιά αγνοεί επιδεικτικά τις διαταγές του Αρχηγείου από την Αθήνα, ενώ έντονη ήταν και η αντίδραση από πλευράς του Εργατικού Κέντρου Χανίων, με τον αντιπρόεδρό του Διονύση Κωνσταντουδάκη να ξεκαθαρίζει ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας δείχνουν ότι γίνονται «σημεία και τέρατα» στην Πυροσβεστική σε τοπικό επίπεδο.

Όλα πάντως δείχνουν ότι το σήριαλ αυτό θα έχει και συνέχειες που μόνο καλό δεν κάνουν στη γενικότερη εικόνα της Πυροσβεστικής στα Χανιά, που κατάφερε να ανταπεξέλθει επιτυχώς και τη φετινή σεζόν, παρά τα όποια προβλήματα.

neatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...