Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ελληνο - Ουκρανικό φόρουμ στην Αγία Πελαγία! - Βιντεο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται σήμερα το Ελληνο-Ουκρανικό φόρουμ που οργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης, στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στην Αγία Πελαγία.

Με συντονιστή τον Γιάννη Λιτίνα και με προσκεκλημμένους περίπου 100 επιχειρηματίες κι εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων από το Κίεβο, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις των δύο χωρών- Ουκρανίας και Ελλάδας- και δη μεταξύ Κιέβου και Κρήτης.

Το τέλος της έκθεσης θα σημάνει στις 19:00 σπόψε ενώ ακολούθως θα παρατεθεί δείπνο στο εστιατόριο « Safran» του Hotel Capsis προς τιμήν των προσκεκλημμένων.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν χθες με τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης που συμμετείχε σε εκδήλωση προς τιμήν του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και της Ουκρανικής αποστολής, στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στην Αγία Πελαγία.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ελληνικής και ουκρανικής πλευράς ενώ σήμερα ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φόρουμ, στο ίδιο ξενοδοχείο και αφορούσε σε τρείς κλάδους και συγκεκριμένα: Πρωτογενής τομέας-Κρητικά προϊόντα, τουρισμός, real estate.


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...