Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αυγενάκης για Τσίπρα: "Βέβαιη συνταγή για εθνικές περιπέτειες"

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία Λευτέρης Αυγενάκης έπειτα από την ανακοίνωση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα δια στόματος Αλέξη Τσίπρα, ο Ελληνικός λαός ένιωσε μια νέα πολιτική απάτη. Πίσω από τις λέξεις όλων όσο μας είπε κρύβεται ο Αλέξης με βέβαιη τη συνταγή για εθνικές περιπέτειες.

Σήμερα μάθαμε πως μπορούν να φύγουν και οι τελευταίες επιχειρήσεις από την Ελλάδα, πως να χαθούν οι επιπλέον θέσεις εργασίας. Σήμερα μάθαμε πόσο «ένοχος» είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας και οι επιχειρηματίες που διατηρούν νόμιμες δραστηριότητες, πληρώνουν τους φόρους και διατηρούν μέχρι και σήμερα θέσεις εργασίας, άρα δίνουν δουλειά σε Έλληνες οικογενειάρχες. Σήμερα μάθαμε μια άλλη συνταγή αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, σήμερα μάθαμε πως γιγαντώνεται το κράτος και οι δαπάνες του.

Σήμερα φαίνεται πιο καθαρά από ποτέ ότι η μόνη ελπίδα της Ελλάδας, το μόνο στήριγμα του Ελληνικού λαού είναι το κεντροδεξιό φιλελεύθερο μέτωπο της Νέας Δημοκρατίας»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...