Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

«Δεν παραιτούμαι» απαντάει ο Χρ.Μιχαλόπουλος στα… προεδρικά σενάρια!

Παρά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του (υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία), ο πρόεδρος της Διοικούσας του ΟΦΗ Χρήστος Μιχαλόπουλος, τονίζει ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί πρίν την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΟΦΗ στις 2 Μαίου. 
 
 Στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ είπε στους συνεργάτες του, ότι η πρόθεση του είναι να παραιτηθεί και να αντικατασταθεί από κάποιον άλλο μέχρι τις 2 Μαίου, μια και ο ίδιος λίγω της περιπέτειας με την υγεία του δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί. 
 
Όμως απ’ ότι φαίνεται ήταν κάτι περαστικό για τον πρόεδρο της Διοικούσας του ΟΦΗ, ο οποίος από ότι φαίνεται άλλαξε γνώμη. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν σενάρια ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος Κώστας Τουγλής θα οδηγούσε την Διοικούσα στην Γ.Σ., ενώ ακούστηκε και ένα σενάριο ανάληψης καθηκόντων  προέδρου από τον Σήφη Κορωνάκη. 
 
Όπως ανακοινώθηκε επισήμως  ο πρόεδρος της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ κ. Χρήστος Μιχαλόπουλος διαψεύδει φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον παρουσιάζουν να έχει στόχο να παραιτηθεί.  Ο πρόεδρος της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου έως και τις 2-5-2012, που είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ-ΟΦΗ. Δεν πρόκειται να αποποιηθώ τις ευθύνες που έχω αναλάβει».
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...