Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΧΑΝΙΑ: 51ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Chania (Crete, Greece): the old harbourImage via Wikipedia Μια ολόκληρη γειτονιά έκανε άνω κάτω, το μεσημέρι, ένας άνδρας 51 ετών, από την Αλβανία.
Ο 51χρόνος βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού όπου έμενε, στον Α' όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σελίνου, απειλώντας πως θα πηδήσει στο κενό.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική που έφθασε στο σημείο την ώρα που σε κατάσταση αμόκ άρχισε να πετά από το μπαλκόνι ότι βρισκόταν μέσα στο σπίτι του, από την οικοσκευή μέχρι και παιδικά παιχνίδια.

Ανδρες της ΕΛΑΣ, απέκλεισαν το χώρο με ειδικές ταινίες κάνοντας την ίδια ώρα διαπραγματεύσεις μαζί του, ενώ παράλληλα στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 51χρονος επικαλείτο οικονομικούς και οικογενειακούς λόγους.

Το σκηνικό κράτησε για περισσότερη από μια ώρα, όταν και τον 51χρονο άνδρα κατάφερε να πλησιάσει ο διοικητής της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων, Αρτέμης Κουτσαφτάκης, που ήταν και ο επικεφαλής της επιχείρησης.

Ο κ. Κουτσαφτάκης κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα και σχεδόν ταυτόχρονα άνδρες της ΕΛΑΣ οδήγησαν τον 51χρονο σε όχημα της αστυνομίας

Η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος και εκτός από την αναστάτωση και την καταστροφή των αντικειμένων που υπήρχαν στο σπίτι, δεν είχε συνέχεια

Ο 51χρονος θα εξετασθεί από ειδικό γιατρό για να διαπιστωθεί κυρίως η ψυχική του κατάσταση.
ΠΡΕΖΑ TV
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...